De makkelijkere manier om te stoppen met roken

Het gebruik van het Humming Mask maakt het gemakkelijk om te stoppen door je (onder) bewustzijn te veranderen.

Neem uw gezondheid, vrijheid en geld terug (drugsvrije aanpak).

 

Een permanente hulp om los te komen van ongewenste gewoonten voor een betere gezondheid.

Nieuwe studie onthult: Stikstofmonoxide is belangrijk om je gedrag bij verschillende verslavingen te beheersen *.

 

Als we jong en vrij zijn, beschermt ons onderbewustzijn onze gezondheid in onze drang om te overleven. Helaas vormen veel slechte invloeden in de samenleving, denk aan krachtige commercials, je vrienden, sociale achtergrond, drugsmisbruik, etc. een voortdurende bedreiging voor de basis van ons beschermende onderbewustzijn. Wanneer we deze schadelijke informatie alleen in een positieve kunnen veranderen, zal ons onderbewustzijn dit met open armen omarmen, aangezien het er is om ons te beschermen.

Nu is er een geweldige manier om dit doel op een gemakkelijke en veilige manier te bereiken door onze eigen (natuurlijke) bio-stikstofmonoxide (NO) te gebruiken, die onze geestinstellingen zal herprogrammeren door te leren en gemakkelijk te onthouden voor een langdurig resultaat . De succesvolle "Allen Carr" anti-verslavingsmethode (n) is ook gebaseerd op het veranderen van ons onderbewustzijn, maar heeft tijd nodig om het resultaat te krijgen vanwege het gebrek aan voldoende stikstofmonoxide dat nodig is. Bovendien zorgen de genezende functies van stikstofmonoxide voor een sterke verlichting van de ontwenningsverschijnselen, wat het succes van het doel vergroot *.

                                                                                                                        

Tegenwoordig zijn we overspoeld met internetsites, blogs, app's en video's, die promoten hoe we van een negatieve gewoonte af kunnen komen. Ze geven allemaal advies en redenen waarom je moet stoppen. Deze kunnen tijdelijk helpen, maar helaas leidt het meestal NIET tot een goed eindresultaat. Veel mensen falen al na een paar weken of zelfs dagen!

De beste manier om je verslaving te overwinnen is met de hulp van een specialist zoals een psycholoog, een trainer of een coach die persoonlijke mentale ondersteuning geeft. Dit is mogelijk met betrekking tot gepersonaliseerde cognitieve programma's of behandelingen zoals b.v. het Minnesota-model of de meer alternatieve modellen van vandaag.  In ernstige gevallen is de beste optie om behandeld te worden in een persoonlijke één op één relatie.

 

Het toevoegen van de Humming mask binnen deze behandelingen is een nieuwe en krachtige manier om dit  te ondersteunen, wat resulteert in snelle en stabiele resultaten, niet alleen voor gebruik in de praktijk of instelling, maar ook in uw eigen persoonlijke omgeving, als een instrument om uw behaalde resultaten bij te behouden.

Good and bad.jpg

Inhaled Nitric oxide reflects our long-term-memory to achieve our goal permanently 

Een extra dimensie voor betere resultaten.

 

Wetenschappers weten al jaren dat een groot deel van verslavingen of gewoonten in ons onderbewustzijn opgesloten zit. Daarom speelt het in alle persoonlijke coachingsplannen een grote rol. In zekere zin is het ons onderbewustzijn dat ons bewustzijn dicteert en daarmee ons gedrag en gevoelens van euforie en opwinding.
Als het onderbewustzijn kan worden geïmplementeerd met nieuwe inhoud en positieve regels, zal dit nieuwe sterke bevelen voor ons bewustzijn creëren met zelfs van voldoende dopamine als beloning voor het succes ervan.

                                  "Dit is geen magie en geen filosofie, maar dit is een bewezen fysiek proces".

 

citaat: Het onderbewustzijn wordt door veel psychologische wetenschappers nog steeds gezien als de "schaduw van een" echte "bewuste geest.  Er nu substantieel bewijs dat zegt dat het onderbewustzijn identificeerbaar is  flexibel, minder complex, niet controlerend of deliberatief of actiegericht is dan zijn tegenhanger. 

bron: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2440575/

limbic system 2.jpg

Transfer and inclusion of inhaled Nitric Oxide to the limbic system. 

De belangrijke rol van voldoende stikstofoxide in de strijd tegen

verslaving of ander negatief gedrag.

Stikstofmonoxide (NO) is essentieel en nodig (wetenschappelijk bewezen) voor het functioneren en het gebruik van ons langetermijngeheugen. Als we jong zijn, hebben de meesten van ons voldoende NO en kunnen we snel leren en ons aanpassen.  Als gevolg van het verouderingsproces verliezen we geleidelijk het vermogen om NO te produceren, een van de redenen waarom het moeilijker wordt om te leren en een aantal slechte gewoonten op te geven. Daarnaast is het verliezen van onze NO ook verantwoordelijk voor bijna alle inherente leeftijdsgebonden lichamelijke problemen en gerelateerde ziekten.

Verschillende veldtesten met de Humming Mask© toonden aan dat door het masker regelmatig te gebruiken, onze Bio-NO onze geest (ons onderbewustzijn) zal helpen suggesties en commando's te ontvangen en ons bewustzijn te omzeilen door in de staat tussen Theta en Delta te verkeren. Deze testen

bewijzen dat dit wonderbaarlijk goed werkt. Negatieve hunkering(en) en verlangens verdwijnen als signalen van ons onderbewustzijn tegenstrijdig en dominant worden. Ons bewustzijn of onze perceptie van gedrag is veranderd als gevolg van de controle en impact van ons onderbewustzijn. Dit zal na verloop van tijd effectief worden en blijven zijn zonder enige bijwerkingen.

Waarom de Humming Mask© werkt.

 1. Door de Humming Mask © te gebruiken, inhaleren we de geactiveerde lucht uit onze sinussen (neusademhaling is essentieel en het belangrijkste voor dit proces!), Inclusief het verhoogde (tot 15 keer hogere) natuurlijke bio-stikstofmonoxide (NO) dat de mentale acceptatie verbetert om te leren en het opnemen (Geheugen) van de nieuwe suggesties. We vinden een soortgelijk proces waarbij baby's alle nieuwe indrukken vastleggen terwijl ze opgroeien.

 2. De geïnhaleerde Bio-NO wordt direct opgenomen door de slijmlaag in de neusholten. Op dezelfde manier wanneer een geur wordt opgemerkt en onmiddellijk in een fractie van een seconde wordt geregistreerd door de hersenen. (lekkere geur van eten en drinken, gevaarlijke gassen, etc.).

 3. De NO wordt in de bloedbaan naar de hersenen getransporteerd en verbetert het leer- en opnamevermogen door het neuroplastische effect op het onder- en onderbewustzijn (lees de onderstaande studie).
  Oude informatie wordt overschreven door de nieuwe gedachten en meningen die worden geaccepteerd door ons onderbewustzijn.

 4. Nieuwe gezonde 'anti-verslavings'-suggesties van uw psycholoog, coach of de counselor worden herkend en beter opgeslagen tijdens het gebruik van de Humming Mask©.

 5. Daarna wordt een lijst met suggesties, foto's, teruggeroepen herinneringen enz. die beschikbaar zijn in het onderbewustzijn verder gebruikt bij volgende sessies terwijl het masker wordt gebruikt voor verdere positieve versteviging  en vooruitgang.

 6. Hoe meer we de nieuwe suggesties die beschikbaar zijn tijdens het gebruik van het masker opnieuw integreren, hoe sterker het ons cognitief gedrag zal beïnvloeden.

 7. Hunkering, angst, depressies en emotionele verlangens, de fundamentele elementen van ons gedrag, zullen geleidelijk veranderen in positieve acties terwijl we ontspannen en mediteren met het masker.


Hieronder leest u een voorbeeld van positieve of tegenstrijdige suggesties die worden opgenomen en blijven ​​na de sessies. De onderstaande suggesties  als voorbeeld zijn om te stoppen met roken. Dit kan worden verwoord en gebruikt voor verschillende verslavingen zoals gokken, drinken, drugs en depressies enz.

De gekoppelde afbeeldingen zijn belangrijk omdat ons onderbewustzijn meer vatbaar is voor afbeeldingen dan voor woorden, zodat afbeeldingen ook kunnen worden gebruikt om het onderbewustzijn gemakkelijker te bereiken.

 • Nicotine en sigarettenrook zijn slecht voor mijn longen

 

 • Ik hou niet van de smaak van nicotine in mijn mond

 

 • Roken creëert kankercellen in mijn lichaam

 

 • Ik hou niet van het verlangen naar roken

 

 • Mijn gedachten waarom ik moet roken, zijn vals

 

 • Roken geeft me later in mijn leven meer stress

 

 • Roken is eigenlijk niets voor mij

 

 • Nicotine is erg verslavend

 

 • Roken maakt me ongewenst voor anderen om mij heen

 • Ik zie op elk pakje sigaretten een doodshoofd

 • Ik kan dieper inademen en beter (lekkerder)  ademen als ik niet rook

 • Ik geef een slecht signaal aan familie, kinderen en vrienden als ik rook

 • Roken geeft me eigenlijk een onzeker gevoel

 • Ik voel me veel beter als ik niet rook

 • Een rokersmond ruikt slecht voor andere mensen

 • Ik wil niet roken

 • Ik haat roken

 

 • Ik hou niet meer van de geur om me heen (foto)

 

 • Roken ruikt vreselijk (foto)

   

 • Roken is nu bijna overal om een ​​goede reden verboden (foto)

 

 • Ik voel me lekker als ik niet rook (foto)

 

 • Ik ben trots als ik niet rook

 

 • Ik voel me verdrietig voor mensen die wel roken

 

 • Niet roken is mijn voorkeur

 

Betrokkenheid van stikstofmonoxide bij leer- en geheugenprocessen

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3121276/

(US National Library of Medicine

National Institutes of Health)