Diabetes

      
Wetenschappelijk onderzoek: Stikstofoxide productie aangetast in de Endotheelcellen zijn de belangrijkste oorzaak van diabetes.

  (bron American Diabetes Association ADA)  

bs both.jpg

Goed nieuws voor mensen met diabetes. Volgens een studie van de ADA (American Diabetes Association) is gebleken dat stikstofmonoxide (NO) in ons systeem de motor is voor de aanmaak van hormoon insuline. Het blijkt dat NO niet alleen de motor is voor de productie van insuline, maar ook de distributie van insuline door ons systeem regelt. Klik op "HIER" om deze studie in detail te lezen

 

Door het nieuwe en unieke Humming Mask te gebruiken, verbetert U uw (VERLOREN) NO dat nodig is voor voldoende insulineproductie. Bij het allereerste gebruik kunt u de positieve resultaten van verbeterd NO 'meten' en 'voelen'.

Bekijk de video voor meer informatie over het masker, klik op "HIER". In de meeste gevallen bereikt u in de eerste 2 weken een verlaging van uw bloedsuikerspiegel (BSL) met 20 tot 40%
 

Als ons dieet normaal is en we krijgen het juiste voedsel dat we nodig hebben, hebben we geen extra vitamines en voedingsstoffen nodig om onze NO-productie te stimuleren. Een teveel aan supplementen is niet altijd goed en lost het probleem niet bij de wortel op. Aangezien veroudering de oorzaak is van verminderde NO-productie, kunnen we met voldoende stikstofmonoxide in ons systeem, onze gezondheid aanzienlijk verbeteren. De Humming Mask is een duurzaam product en zal in de loop van de tijd de kosten verlagen door dure middelen te verminderen.

 

Bio-stikstofmonoxide:
  1. Zal worden verhoogd door de sinussen en neusholten als Natuurlijke  NO-producenten.
  2. Het helpt de productie en distributie van insuline te herstellen (wetenschappelijk bewezen).
  3. Het maakt je ontspannen, stressvrij en verhoogt de benodigde doorbloeding.
  4. Het herstelt de zuurstofuitwisseling in uw systeem.
  5. Verlaag de kosten van dure middelen, 
  6. Geeft geen bijwerkingen. (100% natuurlijk).
  7. Verhoogt de kwaliteit van uw slaap en geheugen.
  8. Verbeter uw gevoel van welzijn zoals u weer was in uw jonge jaren.
  9. Wetenschappelijk bewezen door talrijke medische onderzoeken.
Lees verder:
https://diabetes.diabetesjournals.org/content/62/12/4030