5 points girl-2-def-humming.jpg

Disclaimer voor het zoemende masker

In het algemeen behandelen medische massageapparaten geen ziekte, of enige andere fysieke of mentale stoornis, en vervangen ze ook geen medicijnen of medische procedures van welke aard dan ook. "The Hummmit" resoneert de lucht door de menselijke neuriën-frequentie te simuleren (imiteren), die beschikbaar is in de sinussen en neusholten en helpt om de lucht vrij te laten die bio-stikstofmonoxide bevat, voor een comfortabelere inademing. U dient uw specialist te raadplegen voordat u handelt op basis van informatie die op deze website of de bijbehorende blog (s) is gepubliceerd.

Medische massage is geen vervanging voor medisch onderzoek, diagnose of behandeling.  Het wordt in ieder geval aanbevolen om een ​​specialist te raadplegen.  De inhoud van deze site is niet bedoeld ter vervanging van professioneel medisch advies, diagnose of behandeling, en vormt geen medisch of ander professioneel advies. Negeer nooit professioneel medisch advies en stel het zoeken ervan nooit uit vanwege iets dat u hebt gelezen of gezien op onze Vital Health Inventions LLC-websites.

 

Door mogelijke fouten geven wij geen garanties met betrekking tot de juistheid van de informatie op onze pagina's van deze website, behalve advies ingewonnen bij onze officiële Dr. Bengebara die u via deze site kunt benaderen.