Dreamstation roept de Bi-PAP en CPAP van Philips terug.

Het veiligste alternatief voor CPAP en BIPAP is de Hummmit-procedure.

solved-1.jpg

Voorlopig lopen miljoenen mensen de dreiging van chemisch plastic in te ademen met behulp van het BI-PAP of CPAP Dreamstation van Philips. Dit ongewenste risico is er altijd als we dit soort machines of medicijnen dicht bij ons lichaam gebruiken. Dit vooral wanneer we erop vertrouwen ons belangrijkste levenselement in te ademen: zuurstof!


Vital Health Inventions promoot al vele jaren de Hummmit, (ons zoemmasker) als het meest gezonde alternatief voor slaapapneu, omdat we ons eigen natuurlijke stikstofmonoxide kunnen gebruiken. Voor meer details over deze oplossing kunnen wij u doorverwijzen naar deze pagina/site door te klikken op https://www.hummingmask.nl/apnea-support .


Ons wereldwijde bewustzijn van het gebruik van plastic in het algemeen groeit langzaam, en niet alleen omdat het onze zee, lucht en het totale milieu zal ruïneren. Nee... Dagelijks drinken uit plastic bekers, teveel inademen van de pcb's van plastic producten om ons heen, zoals tv-schermen, pc-schermen plastic imitaties van hout en dagelijks gebruikte plastic materialen hebben ook een onverwachte impact op onze gezondheid.

 

Dus ook wanneer we een CPAP of BIPAP gebruiken, komt de ingeademde lucht in contact met alle plastic onderdelen in de machine, zoals het Dreamstation van Philips, zoals nu bekend.
Niet elk aspect van een BIPAP of CPAP van deze machines is op dit moment bekend, maar logisch nadenken bij een dagelijkse (Nachtelijke) uitvoering van dit type machines gedurende 8 uur of langer, zijn enkele vragen over veiligheid niet ongewoon.