Vervolg v/d mailing   the Humming mask  deel 2 
test-4.JPG

De Humming Mask een nieuw Holistisch alternatief.

leestijd ca. 6 minuten 

 

Nogmaals welkom,

Het succes van vrijwel iedere behandeling fysiek of mentaal, is afhankelijk van de aanwezige Nitric oxide (NO) in ons systeem. Ook bijvoorbeeld acupunctuur, of gedrags verandering is gebaseerd op voldoende NO in ons systeem. Zie de link voor deze studie in onze folder. (Nitric oxide, acupuncture and pain reduction: MA Sheng-xing Nov 2017 )

 

Breathe & Sleep is een Nederlandse organisatie gelieerd aan Vital Health Inventions LLC, (USA),

en heeft in de afgelopen 5 jaar de “Humming Mask©” ontwikkeld, een niet invasief apparaat dat het mogelijk maakt om de natuurlijke Nitric oxide (NO) in ons systeem te activeren.  Dit gebeurd via de z.g. Humming resonantie waardoor in de sinussen de lucht zal gaan resoneren op de natuurlijke humming frequentie, wat tot gevolg heeft dat het NO molecuul eenvoudig opgenomen kan worden.  Deze eeuwen-oude techniek van het hummen is in een modern jasje gegoten met als resultaat de ”Humming Mask©” voor herstel van ons NO niveau.

Het herstel of aanvulling van NO heeft een positieve invloed op vele gezondheidsaspecten.

Een daarvan is het acuut stress-reducerend effect tot aan de Theta–Delta frequentie. Dit geschiedt in enkele minuten met het gevolg dat ons onderbewustzijn meer ontvankelijk wordt voor suggesties en bijvoorbeeld training. (Neuro-flexibility).  Dit draagt bij tot een verbeterende behandeling van verslaving, de behandeling van gedrag, depressies, gezonder eten en trainen van meditatie. NO versterkt het cognitieve effect (leren) en versterkt ons “long term-memory”. (zie a.u.b. de bijgevoegde publicatie**).  Hierdoor wordt het corrigeren van ons onderbewustzijn eenvoudiger en meer betrouwbaar.  De Humming mask© wordt daarom onder meer in rehabilitatiecentra tegen verslaving toegepast. 

 

Naast is de toepassing van NO voor mentale zorg, ondersteund het de meeste alternatieve behandelingen om fysieke klachten te verlichten dan wel op te lossen. Vooral geriatrische problemen zijn vaak goed te behandelen door een herstel dan wel verhoging van ons NO level. U kunt dan denken aan; hypertensie, slapeloosheid, vergrote prostaat, artritis, en meer. De multifunctionaliteit van Nitric oxide (Humming Mask) is gebaseerd op vele wetenschappelijke placebo gecontroleerde onderzoeken, met name door het effect op de gladde spieren, (Smooth muscles) en als neurotransmitter. 

Zekerheid en veiligheid

Het gebruik van geïnhaleerde Nitric oxide (iNO) is veilig en werd in 1999  FDA  (USA) goedgekeurd en onder meer toegepast bij baby's en zuigelingen als preventie in relatie tot  long-complicaties door bloeddruk verschillen.  Een door ons uitgevoerd onderzoek in Duitsland “Center for Integrative Psychiatrie Kiel”, geeft aan dat 95% van de proefpersonen een verbeterde slaap ervaart en men daarmee in een staat (Theta-Delta) van mentale ontvankelijkheid verkeert.  Het Masker is geproduceerd onder ISO en CE Normen. Officieel is sprake van een elektrisch gezichtsmassage apparaat, wat als medisch hulpmiddel klasse-1. op de markt wordt aangeboden. (De Humming mask is voorbereid tot registratie bij EUDAMED: European Databank on Medical Devices).

1-humming mask front view-achtergrond wi

Toepassing

Wij willen u graag kennis laten maken met de gunstige effecten

van dit  Humming Masker die u kunt toepassen voor behandeling

of training met uw cliënten/patiënten, dan wel voor thuisgebruik

te adviseren in verhuur of verkoop. 

Om dit te realiseren, bieden wij u de mogelijkheid om u te registreren

als affiliate en een test masker(s) te bestellen tegen een inkoopprijs.

De korting die wij hiervoor staat is 60% van de adviesprijs Incl. btw.  

U kunt vóór uw inschrijving nu direct al een masker bestellen met deze

korting, door uw kortingscode "HN2020" bij bestellen in te voeren. 

U ontvangt dan uw korting en bij het product een factuur voor uw administratie.  

Gelijktijdig of nadien kunt u als een affiliate optekenen.  (aub klik "HIER")

U heeft de normale (een jaar) garantie op techniek en  het masker kan worden geretourneerd indien u niet het verwachtte effect behaald.  Het masker is inclusief verzendkosten (voor in Nederland & België).  Voor meer informatie en de manier waarop u een testmasker kunt bestellen kunt u op onze website vinden. https://www.thehummingmask.org/specialists-2-nl

Voor andere vragen kunt u telefonisch contact opnemen met de Humming Mask infolijn:  +31(0) 35-2055002.   

Wij staan graag tot uw dienst.

NB.

Onderstaande studies geven aan dat  ”low dose” geïnhaleerde iNO, positief kan bijdragen aan COPD, en evenzo geeft het aan dat het gebruik van het masker veilig is daar er een maximum van 5 to 20 ppm. haalbaar kan zijn. Ten overvloede vermelden wij, dat Nitric oxide e.e.a. bewerkstelligd en niet het masker.  Het masker activeert slechts de nitric oxide aanwezig in onze sinussen.  

**  https://phassociation.org/study-finds-inhaled-nitric-oxide-may-benefit-patientswith-copd-and-pulmonary-hypertension/  en   https://erj.ersjournals.com/content/22/2/323

Port folio Holistishe toepassingen
portF- eetbeest.jpg
Naturels_logo-bl.png
portF- stilstaan.jpg
portF- roel nuijt.jpg
nagel site-3.JPG
portF- how 2 be healthy.jpg
LOGO TLM.JPG
portF- VHP.jpg
Gravoxy.png
portf- drFoster.jpg
Nasivent DE.JPG